oktober 20th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/091020_5.jpg
Idag har Julia varit med i publiken på Bobster som ska sändas på fredag. Det var ett litet gäng i Julias ålder som som gick tillsammans och det de har gemensamt är att de har syskon med cancer. Det var Barncancerföreningen som ordnade. Det finns en syskonsamordnare som rår om syskonen extra här på avdelningen, informerar i deras skolor osv.

http://juliak.se/blog/upload/091020_1.jpg
Programledaren Malin skojar med Julia :)

http://juliak.se/blog/upload/091020_2.jpg
Ja Theas aptit är det ingen fel på nu, idag klämde hon två cheeseburgare till kvällsmat. Hon har gått ner i vikt så vi har träffat en dietist idag. Det är fritt fram att ge henne allt hon ber om nu (det var därför hon fick två stycken). När hon åt dåligt fick hon såklart allt hon ville (det är mest just cheeseburgare hon vill ha, vi har kört skytteltrafik till McD) men nu när hon äter bra tänkte vi försöka sluta med den onyttiga maten men som sagt så är det fritt fram. Så himla onyttigt är det väl inte med cheeseburgare men det är ju inte bra att hon blir van att äta så ensidigt.

http://juliak.se/blog/upload/091020_3.jpg
Jag köpte lite leksaker till Thea när jag hade lämnat Julia på svt. Det hör ju lite till att få lite nya leksaker när man är sjuk.

http://juliak.se/blog/upload/091020_4.jpg
Lera och spis som Adrian och Thea lånade från lekterapin. Riktigt roligt att ha en spis när man leker med lera. Förstår inte varför det inte är plåtar till de vanliga barnspisarna.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, oktober 20th, 2009 at 22:43 and is filed under Julia, Leukemi, Thea. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>