september 4th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090904_1.jpg
Thea har inte kräkt mer men hon är fortfarande trött och hängig, har sovit från och till hela dagen. Vi var på sjukhuset för provtagning inför behandlingen på måndag, ringde nu ikväll till avdelningen men svaren hade inte kommit. Hon ligger lite på gränsen i de neutrofila så hon är mer infektionskänslig nu och sjunker de ännu mer blir det ingen behandling i nästa vecka. Sen tog vi en promenad, jag och flickorna. Thea tyckte det var väldigt mysigt att bli nerbäddad i vagnen och hon somnade innan vi hade lämnat trädgården.

http://juliak.se/blog/upload/rosarattar.jpg
I oktober händer det lite grejor för att samla in pengar till bröstcancerforskningen. Detta är något jag gärna köper, (bara för den goda sakens skull förstås..) Ahlgrens ”Rosa rattar”. 10% av överskottet går till Bröstcancerfonden och det väntas bli ca 300 tusen kr. Kan man äta godis med gott samvete!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, september 4th, 2009 at 22:35 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>