september 24th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090924_1.jpg
Sitter på pottan för att lämna kissprov. Annars är pottan inget vi prioriterar för tillfället, hade tänkt träna nu i sommar men det får vänta. Nu när hon får högdosbehandling får hon över två liter vätska i dropp per dygn, så det blir en hel del blöjor att byta. På natten hjälper sköterskorna till. Fast inatt har jag bytt själv för vi har fått en gammal högljud droppump så jag kunde knappt sova. Den låter som en skrivare som skriver ut hela natten, gah. Annars är allt bra och jag njuter av att Thea mår bra igen, hon får dras med många pussar på sitt mjuka fjuniga huvud. Kramar!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, september 24th, 2009 at 21:53 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>