september 22nd, 2009

Har inte skrivit på ett tag, tänkte jag skulle svara på mail, skriva bloggkommentarer, mail osv istället men det har jag ändå inte gjort… Förlåt att jag är så dålig på att höra av mig!

http://juliak.se/blog/upload/090922_1.jpg
Duschad och färdig för operation och tar blodprov på tiger.

Thea har fått sin Port-a-Cath idag, håll tummarna att det blir den sista! Det har varit en del på sjukhuset på senaste dagarna för det gick dåligt att ge antibiotikan i munnen så hon fick en nål och har fått antibiotika var 8:e timme. Det har varit en massa strul med nålarna, de slutar att fungera så snabbt och hon är så svårstucken så det är tortyr :( Inatt skulle hon ha antibiotika kl 24 och då funkade det inte så det blev bedövningskräm på, vänta en timme och sen en massa stick innan de hittade ett bra kärl i foten. Strax innan 3 sov vi igen. Antibiotikan är i förebyggande syfte för att skrämma bort de där Pseudomonasbakterierna hon haft innan och som kan gömma sig och komma fram och det finns något göttigt ställa att sätta sig på. Om jag förstått det rätt. Imorgon startar högdosbehandlingen så då är vi mer eller mindre fast på rummet i några dagar. Droppryggsäckarna är fortfarande på service, det hade varit extra mycket guld att ha en sån nu när Thea är isolerad.

Ta hand om er! Kramar från Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, september 22nd, 2009 at 21:14 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>