september 11th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090910_2.jpg
Myser med tiger.

http://juliak.se/blog/upload/090910_1.jpg
Thea kräkte igår så att sonden kom upp, så det fick bli en ny. Hon får Dormicum då, så här på bilden är hon fortfarande snurrig. Det brukar gå över efter nån timme men denna gången sitter det i riktigt länge. Hon fick det igår ca kl 12 och nu dagen efter är hon fortfarande så snurrig att hon inte kan gå! Märkligt. Det fanns motgift men det brukar de bara ge vid andningsbesvär sa dom. Så det är nog mest vi som oroar oss.

http://juliak.se/blog/upload/090911_1.jpg
Morgonmedicin i sonden idag. Hon har ätit bättre så vi satte inte igång sondmaten igen när den nya sonden var på plats. Hon har fått lite vatten i den bara för hon har inte druckit så mycket. Sen gick vi till tandhygienisten. Det gick bra eftersom hon fortfarande var snurrig, hon kunde tom pensla på lite såndär banankräm.

http://juliak.se/blog/upload/090911_2.jpg
Det kom en clown till avdelningen :)

De la om hennes sår och det ska göras varje dag nu ett tag (de sa 14 dagar men det är nog läkt innan dess). De lägger på en ny kräm med Salpetersyra som ska döda bakterierna. Hon har kunnat börja med sin dagliga cytostatikatablett igen. Hon får även svampmedicin, illamåendemedicin, antibiotika och något mot ska lugna magen. Också Levaxin som hon får sen innan. Bra med sonden, det hade varit mycket att gömma i maten. Nu är vi hemma på permis, sköönt!

Ha en härlig helg!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, september 11th, 2009 at 16:55 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>