september 2nd, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090902_1.jpg
Allt har gått bra idag med sövning, borttagning av cvk och behandling. Även fastan gick bra, jag såg till att hon hade något att göra hela tiden, vi tog bl a en tur ner till stranden. Nu känns Theas kramar lite mjukare och lite närmre, när vi inte har slang och ventiler med bollar mellan oss. Ska njuta av dom kramarna fram till måndag då det blir ny cvk.

Kramar från oss

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, september 2nd, 2009 at 21:40 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>