september 15th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090915_3.jpg
Nu kan Thea utöka sortimentet när hon bjuder på fika, idag stod de här jättefina bakelserna på trappan! De är från Amarea och hennes familj och det visade sig att Sandra har sytt dom själv!! Helt otroligt fina är dom, så duktig du är Sandra! Tack så hemskt mycket!

http://juliak.se/blog/upload/090915_2.jpg
Sonden sprack igår och sen kräkte hon, så hade den inte spuckit så hade den åkt upp då. Det är så jobbigt för henne att få en ny varje dag så vi ska hoppa över svampmedicinen och prova att ge övrig medicin utan sond. Det har inte gått så bra med antibiotikan, ev får hon ha en nål och åka till sjukhuset två gånger om dagen för att få den. Julia har också blivit sjuk och kräker, stackaren.

http://juliak.se/blog/upload/lund-p-hus1.jpg

Vi köper månadskort i parkeringshusen på sjukhuset och under sommaren har det alltid funnits parkering i det närmsta. Nu har vi märkt att de bara har ett visst antal platser för de som har månadskort och vi har fått ställa oss i garage lite längre bort fastän det finns lediga platser om man betalar timpris. Idag fanns det inte en enda plats i något av garagen för oss som har månadskort så vi fick betala timpris och det blev 36 kr. Tycker det är snålt av dom, det är ju de som är mest på sjukhuset som köper månadskort så egentligen borde det ju vara tvärt om. Grrr.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, september 15th, 2009 at 21:37 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>