september 8th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090907_1.jpg
Ligger och tittar på film

Ingen bra dag igår.. Thea är fortsatt hängig, sover nästan hela dagarna. De ville avvakta med högdosbehandlingen pga allmäntillståndet och sen visade det sig att värdena är för låga också. Hon skulle ändå få sin nya Port-a-Cath så hon sövdes men på vänster sida där hon har haft två cvk:er fanns det inga bra vener kvar. Man kan inte använda en ven hur många gånger som helst fick vi reda på, det blir ärrvävnad eller liknande. Höger sida gick inte pga att såret efter den gamla Port-a-Cathen inte är färdigläkt. Så hon har fortfarande ingen infart. Känns oroligt med tanke på oturen vi haft, tänk om det inte går att få fler infarter som det fortsätter såhär! Visst, det har funnits cytostatika längre än det funnit centrala infarter men det lät inte roligt att få det i en perifer infart, det lät lite som om armarna kunde trilla av..

Pga att hon mår så dåligt ska vi även sluta med cytostatikatabletten hon har fått varje dag. De misstänker att hon har svamp i magsäck och tarm så hon ska få medicin mot det. Det kan vara allvarligt med svamp där. Vi provade mixtur igårkväll och tabletter imorse men båda varianterna är det väldigt mycket av (10 ml mixtur eller 5 tabletter) så hon måste få en sond så hon kan få medicinen ordentligt. Usch va oroliga vi är, nu är man nere i svackan igen :(

http://juliak.se/blog/upload/090907_2.jpg

http://juliak.se/blog/upload/090907_3.jpg
Julia hade roligt på ridningen, de fick rida barbacka igår.

Kramar från oss

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, september 8th, 2009 at 12:39 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>