september 6th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090906_1.jpg
Leker med Flexi-Trax

Thea har varit både piggare och sämre de två senaste dagarna, om man nu kan skriva så. Piggare från och till men idag har hon kräkt mer än någon annan dag och inatt sov hon inte mycket.

Idag fick vi reda på att de tänker sätta in en ny Port-a-Cath imorgon! Det ska bli jätteskönt med en sådan igen, så hon är fri från allt när hon är hemma. Bara det inte blir strul igen för det är en större grej att ta bort en sådan än en cvk. Sen blir det behandling för hennes värden är ok. Hoppas det blir tre nätter denna gången också, det hade varit skönt.

Det är besöksförbud på avdelningarna nu iom svininfluensan. Syskon får inte heller komma, endast friska föräldrar är välkomna. Tur att Julia är så stor så hon klarar sig själv några timmar. Jag tycker det är bra att de är försiktiga för barnen med cancer är ju verkligen en riskgrupp. Jag är rätt nojjig över den här influensan, men jag hade säkert varit lika nojjig förra året i influensatider om Thea hade varit sjuk då. Handspriten är en kär vän som följer med överallt.

http://juliak.se/blog/upload/barncancer.jpg

6432 kr till Barncancerfonden på en vecka!! Det tycker jag är otroligt bra, tack så hemskt mycket!

Hoppas ni får en bra vecka!

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, september 6th, 2009 at 19:59 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Illamående”

Tatyana Says:

The Character is a large male Saber tooth Cat. His name is Sammy Felidae (Felidae is the Family name of the saber tooth cat). Smilodon is the most common and poaulpr genus of Saber tooth cat hence why I chose Sammy as a first name. The Saber tooth cat is about 2.5 million years old, so I put Sammy at over 1000 years old. I chose this species as a Wyr because he is fast, sleek, agile, sexy, and he has terrifyingly impressive canine teeth.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>