september 30th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090930_1.jpg
Nu är Thea hemma och utskriven! Det blev en längre dag än väntat, vi var hemma kl 18. Hon har låga värden så hon fick en påse blod också, och det är fullt på avdelningen så personalen har jättemycket att göra så det blir en del väntan. Nu ska bara operationssåret hålla sig i schack. Omläggning på fredag här i Malmö. Såren i ansiktet tvättar vi själva två gånger om dagen och smörjer in. Munnen har blivit sårig av behandlingen, måste vara jättejobbigt för henne för de såren spricker hela tiden. Hon är så duktig som ändå äter lite.

Vem är det som har skickat det fina, hemliga födelsedagspaketet till Thea? Perfekt med ett paket som väntade när hon kom hem från sjukhuset, tack så hemskt mycket för de roliga sakerna!

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, september 30th, 2009 at 22:39 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>