september 26th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090926_1.jpg
Cellgiftet gick ur kroppen snabbt denna gången också, värdet var nere på 0,2 redan kl 16 igår! Hon ska fortsätta att få antibiotika 3 gånger per dygn till på tisdag så det blir en hel del sjukhus fortfarande, men vi kan åka hem ca 8 timmar om dan nu. Antibiotikan är ju förebyggande för att inte operationssåren ska infekteras och såren ser jättefina ut. De läggs om ofta med saltsyra också. Det känns som det går åt rätt håll för såren i ansiktet också, längtar tills hon får sin vanliga fina hud tillbaka.

Hoppas ni också har en bra helg! Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, september 26th, 2009 at 19:38 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>