september 3rd, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090903_1.jpg
Thea sov knappt inatt och kräkte sedan två gånger på morgonen. Vi åkte och hämtade illamåendemedicin på sjukhuset och den funkade men den kunde man bli dåsig av så sen sov hon resten av dagen, med undantag av små stunder. Stackars lilla gumman med dessa jobbiga behandlingar. Nästa vecka är det dags för högdos Metotrexat igen, det blev hon också dålig av senast.

Hon är så ”rolig” när hon inte kan sova, då ligger hon och känner och klappar på oss med sina fötter. Ja det blir en del sparkar också, kanske när man slumrar till och inte klappar tillbaka, men jag tror hennes intention är att kelas med fötterna. Gulligt när man är vaken men olidligt kl tre på natten..

Idag har det varit höst ute, va glad jag är att vi tog turen till havet igår.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, september 3rd, 2009 at 21:30 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>