september 13th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090913_1.jpg
Skönt att vara hemma och kunna göra pannkakor :) Fast det blir en del körande till sjukhuset. Imorse kom frukosten upp, och sonden med den, så nu sitter nr 5 på plats..

http://juliak.se/blog/upload/090913_2.jpg
Thea har börjat klara vanliga pussel ganska bra. Håret blev lite kortare idag och på sidorna var det nästan inget alls kvar så där blev det lite rakat. Hon blev mycket finare tycker jag och hon blev inte ledsen denna gången. Arg blev hon däremot men det blir hon av det mesta som inte är frivilligt.

http://juliak.se/blog/upload/090913_3.jpg
Imorgon fyller Thea fyra år! Håkan och Sofia kom förbi med presenter och vilken tur, det var bl a ett pussel! Thea är betydligt piggare nu men vill gärna ha sällskap hela tiden, även när hon sover. Så man har ju inte hunnit baka och planera födelsedag precis. Men dammsugaren fick sig en liten rastning idag iallafall och presenter är såklart inslagna. Får nog bli en pannkakstårta imorgon, det blir nog Thea gladast för.

Nu drog hon precis ut den 5:e sonden så det får bli en tidigare tur till sjukhuset imorgon så hon kan få sina morgonmediciner :(

Trots allt detta jobbiga så känns det såklart helt underbart att kunna fira Theas fjärde födelsedag! Next stop julafton!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, september 13th, 2009 at 21:29 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>