september 12th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090912_1.jpg
Vi har haft otur med sonderna. Nu har hon sin fjärde på tre dagar.. Den första kom upp när hon kräkte. Igårkväll sprack nr 2 när vi skulle ge medicin och den tredje drog hon ut nu ikväll. Och det var innan hon fick medicinen så det var bara att åka och sätta i en ny. Annars hade vi kunnat åka imorgonbitti när vi ändå ska lägga om förbandet. Hon tycker det är riktigt jobbigt och det förstår jag, en slang in i näsan ända ner i magen, fy :(. Ikväll gick det inte på första försöket heller utan på tredje och hon hade ätit så duktigt idag och kräkte upp allt igen :(. Fy vilken jobbig dag.

Igår fick Thea en ny vagn. Den andra är trasig och gick bara att ha i tillbakalutat läge, var lite jobbigt för henne när hon ville sitta upp men egentligen inte orkade. Hon fick välja färg (rosa och röd stod närmast henne) och hon valde röd. Hon är så söt och pekar lite fram och tillbaka med fingret medan hon tänker, så det blir riktigt spännande :).

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, september 12th, 2009 at 21:33 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>