augusti 21st, 2009

Thea blev utskriven från sjukhuset idag! När vi ska dit på måndag för behandling är hon dagvårdspatient. Hon har varit inskriven på sjukhus i över 2 månader så det känns bra. Ingen större skillnad kanske mot när vi har varit hemma innan men det känns ändå bättre på något sätt. Innan har de skickat med mediciner men idag bar det iväg till apoteket istället. Tack och lov för högkostnadsskyddet annars hade det blivit en dyr historia.

Ikväll när vi satte på nattlinnet så var det blod i hennes slang så det blev ett kort sjukhusbesök igen för spolning så att den inte klumpar igen. Men denna gången kunde vi åka till barnsjukhuset här i Malmö för att få hjälp så det var smidigt. Det kommer att bli en del i Malmö också, vissa har ju 25 mil till Lund och då åker man ju inte dit för småsaker, då får man hjälp på sitt hemsjukhus. De som kommer att ha extra hand om oss i Malmö var och presenterade sig i måndags så allt känns bara bra med det.

http://juliak.se/blog/upload/090821_2.jpg
Vi trotsade det tidvisa duggregnet och gick ut och grillade. Thea har börjat förstå hur man själv tar fart på gungan, hon svänger dock inte med benen än utan bara med överkroppen. Ser inte helt ofarligt ut när hon svänger sig bakåt :o

http://juliak.se/blog/upload/090821_1.jpg
Julia fick jongleringsgrejor på festivalen, ”Poi” heter dom om jag inte har förstått det fel. Adrian köpte något som hette kontaktboll. Nu youtubar dom för fullt för att lära sig. Vi kan snart starta cirkus med allt vi har. Fast jag är för ringrostig på min enhjuling så jag får nog bli cirkusdirektör isåfall ;)

Hoppas du får en underbar helg!

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, augusti 21st, 2009 at 23:30 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>