augusti 16th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090816_2.jpg
Det blev tummen upp för småbullarna av Elise och Mina idag. Så nu måste nog mamma Leila också baka sådana :) Thea är inte lika imponerad, hon tog en stor istället.

http://juliak.se/blog/upload/090816_1.jpg
Tummen upp för kompisar iallafall.

Tavlan på väggen, en förminskning av Picassos ”Guernica”, hängde på väggen i vardagsrummet när jag var liten. När mamma och pappa hade förrådsrensning härom året fick vi den och tänkte att den kunde hänga där tills något bättre dyker upp. Men jag gillar den så den får nog hänga kvar. Fåtöljen och bordet är fynd från en loppisaffär i Hunnebostrand.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, augusti 16th, 2009 at 19:52 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>