augusti 14th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090814_1.jpg
Åker flygplan på mina knän i trädgården :)

http://juliak.se/blog/upload/090814_2.jpg
Busar med tvätten. Jag har haft rensning och kört bort 3 säckar kläder och 1 flyttlåda skor till Emmaus Björkå. Mest Julias gamla kläder som jag sparat till Thea men det känns som det mesta mer än väl gjort sitt så jag har bara sparat lite nu. Jag har lite svårt att göra mig av med saker…måste skärpa mig innan ”rent hus” kommer och gör tv-program om vår källare ;)

Allt gick bra på sjukhuset idag. Det var provtagning och omläggning av såren. Vi har inte eget rum längre, de har flyttat våra saker till ett annat där man är två som delar. Har lite ångest inför måndag när vi ska sova där, verkar jobbigt att dela rum…hoppas ett enkelrum har blivit ledigt tills dess. Som proverna ser ur nu så blir det behandling på måndag. Det är högdos Metotrexat hon ska få. Metotrexat är det hon fått i ryggmärgsvätskan innan (och det ska hon få på tisdag igen). Hon får högdos Metotrexatet i dropp som går in under ett dygn och sen får hon vätskedropp för att hon ska kissa ut cellgiftet så fort som möjligt. Det är olika hur lång tid det tar innan det har försvunnit ur kroppen med 3-5 dagar är vanligast. DS-barn får mindre dos (2 g/m2 istället för 5 g/m2, roligt att de mäter barnen i kvadratmeter :)).

http://juliak.se/blog/upload/090814_3.jpg
När jag hade tagit en massa kort på Theas tittutlekar och bus så la jag undan kameran, men det fick jag inte minsann. Hon tyckte det var roligt att bli fotad idag och ville att jag skulle ta fler! :)

Hoppas ni alla får en skön helg!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, augusti 14th, 2009 at 21:15 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>