augusti 2nd, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090802_1.jpg
Ute på kvällspromenad, fast tyvärr började det regna men solparasollen funkar ju bra som paraply också. Vi köpte parasollen för ett par veckor sen, nog inte så vanligt att köpa första parasollen vid nästan 4 års ålder :)

Cvk:n finns det inget hopp för, slangen ligger fel så det är därför den inte funkar. Antagligen har den blivit lite utdragen. Så imorgon ska ska de söva henne och ta bort den. De väntar med att sätta dit en ny tills hennes infektion har gett med sig. Hoppas det blir på torsdag för då är det meningen hon ska börja en ny cytostatikabehandling. Hon har infart i armen nu istället men den kan de inte ge cellgift i. Och inte heller ta blodprov. Dessutom slutar de att fungera hela tiden, hon är redan inne på nr 2 på ett dygn. Det är jobbigt med allt sånt strul som Thea blir ledsen av. Eller snarare panikslagen vilket ju inte är så konstigt när vi måste hålla fast henne och de gör saker som gör ont :(

Nytt from att första månaden (induktionsbehandlingen) är avklarad, är att de kollar så att alla värden ser ok ut innan de olika planerade cytostatikabehandlingarna startar. Så det blir svårt att planera saker och ting. Det blir ”djurens buss” som vi säger i min familj (min bror hade en bok när han var liten där man aldrig visste när djurens buss skulle komma, så när vi inte vet när vi ska dyka upp så säger vi att vi kommer med djurens buss :)) Den perioden vi är på nu heter förresten konsolideringsbehandling (konsolidera = befästa, stärka). Den sista heter underhållsbehandling.

http://juliak.se/blog/upload/090802_2.jpg
Det var inte mycket hår det fanns att klippa av, detta är allt hon hade kvar som jag lagt ihop till en tofs.

Imorgon skulle vi ha börjat jobb och dagis efter en härlig semester…

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, augusti 2nd, 2009 at 21:36 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Söndag”

omvärldsbevakning Says:

omvärldsbevakning…

Thea och gänget » Blog Archive » Söndag…

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>