augusti 29th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090828_1.jpg
Det gick bra med röntgen och omläggning igår, det blev en stund på lekterapin också. Cvk:n ligger fel så det är därför den inte funkar, läkaren skulle fundera över vad som ska hända. Det är för tidigt med en ny Port-a-Cath iallafall för det finns fortfarande bakterier i såret (Pseudomonas heter dom). Hennes värden är fortfarande på väg ner men de är ok ändå. Nätterna är fortfarande jobbiga så vi har haft en lugn dag idag med mycket mys i soffan. Kramar!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, augusti 29th, 2009 at 20:46 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>