augusti 31st, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090831_1.jpg
Idag har Julia börjat på ridning. De red några gånger med skolan i våras och hon tyckte det var jättekul. Efter det började två av hennes kompisar rida och hon har velat börja sen dess. Nu var det äntligen dags och det var en mycket lycklig Julia som kom hem efteråt.

Tack än en gång för alla bidrag till insamlingen! Det känns så himla bra att Thea har en sån hejarklack. Det känns lite som en protestlista mot cancer också, och att det är många som vill skriva under på att Thea är viktig! Det värmer i hjärtat.

Imorgon ska vi till sjukhuset för lite diverse.

Kramar från oss

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, augusti 31st, 2009 at 22:02 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>