augusti 13th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090813_1.jpg
Allt är bra med Thea. Vi var i Lund igår och plåstrade om såren och samma sak blir det imorgon. Det är bra med Julia också, hon har börjat förlika sig med att skolan börjar på måndag och jag tror hon har börjat längta lite till och med. Hon börjar sexan och har valt franska. Alla andra i klassen har valt spanska. Tycker det är bra av henne att inte följa strömmen utan verkligen tänka efter vad hon själv vill.

Jag är så glad för mina senaste inköp som ni ser på bilden :) På Rusta hittar man inte något kul på varje gång tycker jag, men när man väl gör det så brukar det vara ett superfynd. Som den här söta retro-radion. Kaninen är från Maileg och en sån har jag velat ha länge, de är så söta. Jag har köpt den på Fideli och Konungen.

Kramar från Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, augusti 13th, 2009 at 20:47 and is filed under Hus & hem, Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Nytt pynt”

Thea och gänget Says:

[...] ett presentkort på 500 kr på Flitiga Fredrika. Håller tummarna att jag vinner så att min kära kaninflicka kan få en kompis. Klicka på bilden om du också vill tävla. Supertrevlig blogg [...]

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>