augusti 5th, 2009

Foto: Johan
http://juliak.se/blog/upload/090805_1.jpg
I förrgår fyllde Lovisa två månader, hon har börjat använda kläder och bor inte i kuvös längre! Den här söta dressen har jag köpt och den är i storlek 38 :) Här övar hon på att vara utan CPAP och bara ha syrgas, den blir längre och längre stunder varje dag. Du är så duktig Lovisa!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, augusti 5th, 2009 at 18:32 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>