augusti 24th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090824_1.jpg
Jag har tyckt det var lite tråkigt utan kakor när Thea bjuder på kaffe, så hittade jag såhär fina kakor på Tradera. Det var en auktion med tre kärleksmums och en auktion med tre syltkakor. Jag fick bara högst bud i den med kärleksmumsen men så frågade jag säljaren om hon inte hade fler syltkakor till salu eller möjligtvis kunde ta en beställning (det är ju lite mer träning om man har två sorter att välja på tänkte jag, att bara beställa en kaka av Thea blir för enkelt). Den snälla säljaren kunde visst göra fler och hon ville inte ha betalt för dom! Då skrev jag att Thea har leukemi så jag sätter in pengarna till barncancerfonden istället. Idag kom ett paket i posten, fint inslaget med dehär fina kakorna och tårtpappret! En extra kärleksmums var det också. Så fina människor det finns!

http://juliak.se/blog/upload/090824_2.jpg
Läser med farmor. Idag har vi varit i Lund för cytostatika och omläggning av sår. Först skulle dom ta prover och då funkade inte cvk:n så den fick spolas med ett medel som ska sitta i en timme. Ventilen som verkar ha strulat skulle bytas också, narkosläkare kom nästan direkt, han måste ha varit på samma våning redan, vilken tur! När ventilen var bytt (hon sövdes alltså inte, det är bara det att de är mest vana vid cvk) kämpade han en bra stund och fick till slut blod ur den. Perfekt. Med såromläggningen hade vi otur för ingenting fäste på Thea! Inga av tejperna, fästplasterna och andra grejor som de brukar använda funkade. Jättekonstigt tyckte även de som jobbade idag. Till slut fick de dit en plast som fäste lite och som vi bättrade på med tejp som fäste ok. Såromläggningen tog nog en timme, Thea gråter och man får hålla henne i både armar och ben :( Stackars lilla hjärtat.

http://juliak.se/blog/upload/090824_3.jpg
Fina Julia.

Kramar!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, augusti 24th, 2009 at 21:22 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>