augusti 29th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/Barncancerfonden.jpg

Jag har startat en insamling till Barncancerfonden: Heja Thea!

Det är ingen slump att fler och fler barn överlever cancer, det är tack vare forskningen. 90% av barncancerforskningen i Sverige finansieras av Barncancerfonden. Vi är enormt tacksamma för denna forskning såklart så därför startade jag insamlingen och hoppas ni vill hänga på och ge en liten slant. Om många ger en 20-lapp eller mer blir det en hel del!

Heja Thea!

Kramar!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, augusti 29th, 2009 at 22:07 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>