augusti 30th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090830_1.jpg
Va roligt att så många har hängt på insamlingen, tack så hemskt mycket! Tack till er som länkat till insamlingen också, det är fritt fram för den som vill att göra reklam :)

Idag har mamma, pappa och Pixi varit här. Thea har varit ganska pigg idag men sömnen är fortfarande inge vidare. Inte aptiten heller. Idag har hon ätit en liten smörgås till frukost och sen bara korvbröd till lunch och kvällsmat. Korvbröd med ketchup. Mjölk dricker hon, det är ju bra. Fast det kan hon bara dricka halva dagen för hon får inte dricka mjölk två timmar innan och efter cellgiftstabletten som hon får varje dag.

Hon har nästan inget hår kvar bak i nacken nu. Det såg lite roligt ut med ett par cm fjun som stack ut så jag tänkte klippa ner det lite till där. Men Thea blev jätteledsen och jag kände mig som en skurk för hon tror väl att det är jag som valt hennes nya frisyr :( Jag försökte förklara att det är för att hon har en sjukdom men det är ju inte så lätt att förstå. Usch man kan ju gråta för mindre..

Hoppas alla får en bra start på veckan. Kramar!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, augusti 30th, 2009 at 21:41 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>