augusti 26th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090826_1.jpg
På väg till sjukhuset i fina koftan som farmor stickat.

Thea är inte så pigg för tillfället. Sover jättedåligt gör hon, vaknar typ varje halvtimme och gnyr och har svårt att somna om, har antagligen ont. Hon har somnat tre gånger på dan idag. Äter och dricker dåligt. Pratade med läkaren idag och hon har början till infektion i munnen, vanligt att man får det och då är det inte så konstigt att hon inte är sugen på något. Bra att hon ätit upp sig lite så hon har lite att ta av. Hon hade ont i kroppen sist hon fick det cellgiftet hon fick i måndags också. Cvk:n funkade inte att ta blodprov ur idag så den ska röntgas på fredag. Det blev stick i fingret för att ta prover idag istället. Värdena är på väg neråt men de är ok fortfarande, kanske blir det lite blodtransfusion på fredag. Det var biluppvisning utanför sjukhuset idag, Porschar, Jeepar och andra häftiga bilar. Det tyckte Thea om.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, augusti 26th, 2009 at 19:07 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>