augusti 23rd, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090823_1.jpg
Det blev en tur till barnsjukhuset i Malmö igår igen, av samma anledning som i fredags, blod i slangen. Måste vara något fel på ventilen som öppnar sig så lätt. Jag kollade egentligen slangen lite för skoj skull innan jag hällde upp vin till maten igår, blev lite paff när det hade hänt igen. Jag hoppade över vinet men sen tog vi ändå en promenad till sjukhuset. Imorse när vi vaknade var det fullt med klet på nattlinnet så vi fick åka till Lund idag och byta förband på såret. Imorgon är det cytostatikabehandling i Lund men bara över dagen. Thea har sin farmor här så det är ju typiskt att det har blivit så mycket sjukhus. Thea mår bra, lite blek om nosen bara. Julia hade sin första franskalektion i fredags. Hon går på en internationell skola så halva klassen pratar engelska, men övriga pratar svenska med läraren. Verkar lite rörigt att ha det så men det går säkert bra.

Önskar er alla en bra vecka!

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, augusti 23rd, 2009 at 21:47 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>