augusti 10th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090810_1.jpg
Allt har gått bra idag, nu har hon en cvk igen (central ven kateter). Hon är väldigt lappad framtill stackaren. Men man ska ju försöka se det positiva i allt och kanske kommer hon att välja lite lagom urringade tröjor när hon blir stor :)

Pannkakor vill hon ha många kvällar. Idag tog jag fram kameran när det bara var mjöl och mjölk i skålen och då påminner hon mig om att det ska vara ägg också! Här tecknar hon ägg, duktiga tjejen :) Sen fick jag lite underskattnings-dåligt-samvete, som en del av er säkert känner igen, för hon har gjort pannkakor hur många gånger som helst så det är klart hon har koll på det…

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, augusti 10th, 2009 at 22:41 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>