augusti 7th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090807_1.jpg
Tess har varit här idag, Thea var lite blyg först men sen blev det bamsekram. Vi ska ha lite ”specialdagis” nu medans Thea är infektionskänslig, Tess ska komma hem till oss och träna med Thea och ibland kan de gå iväg på utflykt med några andra barn från dagis. Blir jättebra.

http://juliak.se/blog/upload/090807_2.jpg
Äppelpaj på frysta äppelklyftor. Funkar jättebra att frysa in. Ska försöka göra något av plommonen i år, för det är helt otroligt mycket på det trädet. Jag klippte bort en massa häromdagen och fyllde hela trädgårdstunnan, det var säkert 150 kg plommon jag tog bort. Lättare att ta bort dom nu än när de ligger som en halkbana på gräset. Det är säkert 300 kg kvar på trädet ändå.

Nya bud idag igen :) Vi får vara hemma över helgen med antibiotika i tablettform! Tillbaka söndag kväll eller måndag morgon beroende på vilken operationstid hon får, hon ska få en ny cvk.

Smulpaj med äpple. Nästa gång ska jag prova att även läsa hur man ska göra istället för att bara blanda ihop alla ingredienser ;)

Trevlig helg!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, augusti 7th, 2009 at 20:19 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>