augusti 18th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090817_2.jpg
Igår på kvällen på lekterapin. Sidan om, den ständiga följeslagaren nu några dagar; droppställningen. Jag är redan så trött på den så jag vet inte var jag ska ta vägen. Slangarna snurras, den piper för minsta lilla, den är tung upptill av två sorters dropp och två maskiner så den håller på att välta när man försöker köra över något litet hinder. Och sen vilda Thea som sitter fast i den i en slang som är fastsydd i huden.. Nä usch va jag känner mig tjurig.. Behandlingen startade några timmar senare än beräknat för Theas ph-värde var för högt. Hon fick bikarbonat för att det skulle sjunka.

http://juliak.se/blog/upload/090817_3.jpg
Röntgenlek.

http://juliak.se/blog/upload/090817_4.jpg
Kollar blodtryck.

http://juliak.se/blog/upload/090817_1.jpg

http://juliak.se/blog/upload/090818_1.jpg
Idag på uppvakningsavdelningen efter sövningen. Hon ligger tippad med huvudet neråt för att cytostatikan de sprutat in i ryggmärgsvätskan i svanken ska rinna och även komma till vätskan som är runt hjärnan. Syrgas i tratten men hon behövde bara det en liten stund.

http://juliak.se/blog/upload/090818_2.jpg
Hon pratade om köttbullar hela förmiddagen. Och korvbröd. Usch va hemskt med fasta.. Köttbullar blev det efteråt och sen ner till lekterapin en stund.

http://juliak.se/blog/upload/090818_4.jpg
Samma klänning på Julia :)

http://juliak.se/blog/upload/090818_3.jpg
På kvällen åkta jag, Julia och Kristina till Malmöfestivalen. De här glasögonen är det hetaste man kan ha just nu verkar det som, var och varannan unge hade sådana :roll:. En langos slank ner traditionsenligt och flickorna åkte ett par karuseller. De hade jättekul och det var huvudsaken. Jag hade gärna lyssnat på nån spelning men det var inget just då. A Camp skulle spela men det var senare. Igår var Salem al Fakir där, hade jag gärna sett. Kanske blir det The Sounds på torsdag.

Ha det så bra vänner!
Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, augusti 18th, 2009 at 21:59 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>