juli 30th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090729_2.jpg
Vem gömmer sig under täcket?

http://juliak.se/blog/upload/090729_3.jpg
En kortklippt Thea :) Hon har tappat mer än halva håret så det blev finare såhär, hon är jättesöt i sin nya frisyr!

Igår fick Thea feber (39,3) och hennes crp är på väg upp så hon har en infektion. Läkaren tror att det är samma bakterie som hon hade i Port-a-Cathen som nu har satt sig i cvk:n och som kom in i kroppen nu när cvk:n började användas igen. Men det finns chans att mota bort bacillerna, håll tummarna för det så vi slipper mer strul med att ta bort cvk:n också.

Eftersom hon har en infektion så fick hon vänta tills hon var bland de sista att komma till operationsavdelningen idag. Så hon åt igårkväll och sen blev det inte sövning förrän halv två idag :(. Hon ber om mat och dricka men hon är så duktig och säger bara ”tsss” när jag säger att hon måste vänta. Ni vet en sån smack med tungan som man kan göra för att visa lite missnöje :) Hon är så söt, älskade tappra unge!

Avklarat idag är benmärgsprov, cytostatika i benmärgsvätskan, omläggning av sår, en spruta i låret (som hon ska ha ytterligare 4 gånger nu nästa behandlingsperiod) och vanlig cytostatika. Också antibiotika. Jag hoppas hon får komma hem imorgon.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, juli 30th, 2009 at 19:28 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>