juli 10th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090710_1.jpg
Målar på lekterapin

Idag har det regnat nästan hela dagen, både Thea och jag har saknat promenaderna. Vi får ta med lite mer kläder till sjukhuset tror jag, så vi är rustade för alla väder.

De tagit bort stygnen efter Port-a-Cath-operationen idag, och även bytt nålen. Thea var helt förtvivlad och då hade hon ändå fått lugnande medicin. De kunde ju ha gjort det igår när hon var nersövd igår tycker man, men det kanske inte är vanligt att barnen blir så ledsna som Thea.

Thea äter bra men jag tycker ändå hon blir smalare :( man brukar dessutom bli lite rund av kortisonet. Vi får nog bunkra upp med lite godsaker till henne, bullar och chips är favoriterna. Mamma hade med sig bullar igår men annars har det inte blivit mycket sånt på senaste tiden.

Cecilia har varit och hälsat på idag, nästa gång ska Frida också följa med, det blir roligt.

Hoppas du får en bra helg!
Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, juli 10th, 2009 at 21:05 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>