juli 11th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090711_1.jpg
Skyddsänglar behövs ju extra mycket nu. De två till höger har Julia gjort, den vita skyddar Thea och den rosa Julia. Är hon inte duktig! Jag har dom runt halsen hela tiden. Den till vänster fick Thea i present idag, den är jättefin, tack så mycket! Har inte tänkt på att Thea inte har haft något ”finhalsband” innan, men nu har hon ju det, så det var extra roligt.

Har varit lite jobbig dag, Thea tycker inte något är roligt och jag tror hon har ont. Man kan få det av cytostatikan, ont i leder, ben och käkar. Hon får smärtlindring igen. När vi var på lekterapin ville hon inte leka, ville bara sitta i vagnen. Jag började leka för att locka henne och det slutade med att jag hade städat och gjort fint i lekköket. Jag kände mig som Monica i Vänner, hon gillar ju att städa :) Synd att det inte är lika roligt hemma.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, juli 11th, 2009 at 20:31 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>