juli 26th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090726_1.jpg
Thea mår fortfarande prima. Idag har vi varit ute på två promenader så jag har ont i benen nu. Igårkväll var vi ute och gick i två timmar också så det grundade nog det onda. Motions-chock har de fått ;) I förmiddags gick vi vid havet i Klagshamn och efter kvällsmaten gick vi in mot stan och tog en glass på Möllevångstorget. Thea tycker om att åka vagn. Vi låter nog som ett par nervösa nyblivna föräldrar, ”ska hon inte ha strumpor”, ”jag tog med mössa ifall att”, ”nu sitter hon i solen” :)

Kramar från Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, juli 26th, 2009 at 22:30 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>