juli 4th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090704_1.jpg
Idag har Thea varit piggare än på länge så vi har varit ute en del med vagnen. När hon såg lekterapins gård blev hon uppspelt och ville gå själv och det fick hon såklart. Hon orkade en liten stund. Det är svårt att både hjälpa Thea, dra droppställningen och ha koll på var slangarna är (för att inte tala om att ta foto också för det är ju ett måste ;)) så vi fick dispans på att vara utan droppet en timme om dagen så hon kan få vara lite fri ibland. Men det är nog en vanesak med droppställningen också, nu börjar jag bli riktigt haj på att köra den med vagnen och har tom varit inne på Pressbyrån med hela ekipaget. Det finns ryggsäckar att ha droppet i men de är utlånade allihop tyvärr.

http://juliak.se/blog/upload/090704_2.jpg
Festar på mormors pannkakor. Theas hår är som en stor rastaboll där bak nu när hon ligger ner så mycket, och sover så oroligt. Har kämpat med att borsta det nu under hela sjukdomsperioden men med tanke på att det är tillräckligt med undersökningar hela tiden som hon blir ledsen av, så tog vi beslutet att klippa bort burret. Usch va jobbigt det kändes att göra det, man blev ju påmind om att hon snart kommer att tappa allt :( Trodde inte jag skulle tycka det var en så jobbig grej, huvudsaken att hon lever så växer det ju ut igen kan man ju tänka. Men just nu känns det jättejobbigt. Och hennes vackra långa ögonfransar, jag och Julia gissar att hon har längst av oss tre.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, juli 4th, 2009 at 18:53 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>