juli 24th, 2009

Vi har fått åka hem på permission över helgen! Oj va härligt att ha Thea hemma! Hennes crp har gått ner så hon behöver inte antibiotika längre och såret blev omlagt idag och behöver inte läggas om förrän på måndag. Det är som ett ovalt hål i huden, det ska läka underifrån. Kortisonet får hon i tablettform nu, vi löser upp tabletterna i vatten och sprutar in i munnen. De smakar väldigt beskt annars hade vi kunnat gömma dom i juice. Hoppas att cytostatikatabletterna hon ska få sen inte smakar så mycket. Tre ggr om dagen är det kortison. Sen är det även den medicinen som ska motverka blåsor i munnen, den får hon också tre ggr om dagen. Så det är inte så mycket att hålla reda på. Glad och pigg är hon också!

http://juliak.se/blog/upload/090724_1.jpg
Julia hade sovit gott på Ronald-huset, jag och Thea gick och hämtade henne i förmiddags. Där är otroligt fint och hemtrevligt. Vi la en peng i lådan som fanns där som tack för övernattningen.

http://juliak.se/blog/upload/090724_2.jpg
Sen kom Irma, Freja och Malin och hälsade på, Thea och Irma lekte en hel del tillsammans, annars är det mest lek sida vid sida tycker jag. Roligt att se.

http://juliak.se/blog/upload/090724_3.jpg
Thea fick välja mat ikväll och då blir det nästan alltid pizza. Popcorn firade vi också med.

Trevlig helg önskar Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, juli 24th, 2009 at 19:52 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>