juli 22nd, 2009

Thea har varit på superhumör idag och jag blir extra glad när hon vill gå lite så hon får träna sina ben. Hon mår nog bättre för att cellgiftet hon fick förra torsdagen börjar försvinna från kroppen, men imorgon är det dags för en ny dos. Jag har tagit bilder men jag glömde kameran på sjukhuset, jag är i Höganäs ikväll.

http://juliak.se/blog/upload/090722_1.jpg
Imorgon fyller Julia år! Hon fick en present i förskott av mamma så hon skulle hinna prova den med Amanda. Hon har varit ute och visat mig nu ikväll också, det ser kul ut :)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, juli 22nd, 2009 at 21:55 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>