juli 15th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090715_2.jpg
Den nya infarten kom på höger hand, svårt att äta med vänster. Sen slutade även den att fungera så nu sitter den på vänster igen. Men det blir en CVK imorgon så då slipper hon även den, skönt. De ska även ta ryggmärgsprov och det blir första beskedet om hur behandlingen går. Håll tummarna!

http://juliak.se/blog/upload/090715_1.jpg
Idag har Tess varit och hälsat på och vi har ätit pizza (onsdagar är pizzakväll på avdelningen), promenerat och lekt. Thea vill knappt gå av vagnen längre så man får leka själv istället, men det tycker hon är ganska roligt iallafall.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, juli 15th, 2009 at 22:19 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>