juli 2nd, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090702_2.jpg
Nu är vi på barnonkologen i Lund. Thea fick en söt skylt på dörren och en på sängen. Alla är så snäll och vi känner oss väldigt välkomna.

http://juliak.se/blog/upload/090702_1.jpg
Nyduschad inför operationen. Allt gick bra med att sätta in Port-a-cath:en, de gjorde ett snitt på halsen och ett lite längre ner där dosan sitter. Medicinen leds från dosan i en slang till närheten av hjärtat där det är som mest blodflöde. Operationen och provtagningen som de gjorde samtidigt tog 3 timmar.

Sen fick vi reda på att den ökade överlevnaden för barn med DS gäller en annan leukemiform (AML) och att hon tom har något mindre chans att klara sig iom DS =( Men 70-80% chans har hon. Det hjälper ju inte att hålla på att fokusera på siffror men det är svårt att låta bli. Imorgon blir det cellgift.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, juli 2nd, 2009 at 21:56 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>