juli 5th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090705_2.jpg
Slanglösa timmen. När det är stängt på lekterapin kan man låna nyckeln dit. Det är inte så bra att Thea går dit när det är fullt med barn så det är bra att man kan göra så. Det är verkligen superfint där, en dröm för barn.

http://juliak.se/blog/upload/090705_1.jpg
Mormors pannkakor börjar ta slut, det får nog bli en omgång med sex ägg nästa gång mamma ;). Thea har en glupskande aptit, det brukar bli så av kortison säger dom. Hon får kortison tre gånger om dagen och det ska minska celldelningen och även ta kål på cancercellerna. Det var ett bra beslut att klippa av hårburret, hon är mycket finare nu.

Tack för alla mail, sms, facebookmeddelanden, kort och allt annat! Det känns så bra att det är många som tänker på Thea. Jag har satt igång kommentarsfunktionen igen om det är någon som vill skriva här. Får se hur det går, men det kan ju vara lite terapiarbete att sitta och ta bort all spam som kommer :)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, juli 5th, 2009 at 20:35 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>