juli 9th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090709_2.jpg
De senaste dagarna har det varit som födelsedag varje dag. Mycket poppis såklart :) (Tack för alla fina saker). Idag har mormor och morfar varit här. Thea är inte det enda barnbarnet de har att hälsa på här på sjukhuset i Lund…

http://juliak.se/blog/upload/090709_3.jpg
…får jag lov att presentera barnens lilla söta kusin Lovisa! Hon såg dagens ljus redan i v 24, 750 g vägde hon och var 32 cm lång. Så det har varit mycket oro i familjen den senaste tiden. Även Johan och Jossi var här och hälsade på Thea idag och jag ser väldigt mycket fram emot att träffa lilla Lovisa. Nu är hon några veckor gammal och det ser stabilt ut för det mesta, men såklart är det fortfarande mycket oro.

Kramar från en stolt faster

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, juli 9th, 2009 at 23:02 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>