juli 28th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090728_4.jpg
Thea mår bra som ni ser, härligt :) Hon samlar kottar. Allt gick bra på sjukhuset igår, Thea tyckte det var helt ok att komma tillbaka. Det var nog värre för oss, nu när man fått smak på det ljuvliga med att ha Thea hemma. Det blev lite längre besök än väntat (vi kom hem vid 18) för Thea somnade när vi hade sista snacket med doktorn. När hon vaknade hade hon feber och somnade om igen medan vi pratade med sköterskan om vi skulle stanna eller åka. Hon hade 38 grader så vi fick åka, har hon över 38,5 så ska hon vara på sjukhuset. När hon vaknade igen var febern borta, skönt.

Imorgon kväll ska vi tillbaka till sjukhuset för på torsdag är det benmärgsprov och cytostatika. Eftersom förra provet såg bra ut, och att hon mår toppen och proverna visar detsamma, så kommer de inte att skicka benmärgsprovet på någon akutanalys eller kolla det i sitt eget labb som de gjorde sist. Så svaret kommer att dröja några dagar.

Provet skickas till tre olika laboratorium som använder lite olika tekniker för att få fram svar. Igår fick vi reda på att två av labben hittade inga cancerceller alls i det förra provet!! Det tredje hittade pyttelite. Underbart att höra! Behandlingen kommer att bli densamma och lika lång även om de inte kan se några cancerceller men det är såklart skönt att veta att behandlingen verkligen funkar som den ska! Behandlingen funkar visserligen i 95% av fallen men alla positiva besked är såklart välkomna!

:):):):)

http://juliak.se/blog/upload/090728_2.jpg

http://juliak.se/blog/upload/090728_3.jpg

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, juli 28th, 2009 at 21:50 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>