juli 3rd, 2009


Det är bara en av oss som får sova på sjukhuset med Thea. Innan diagnosen var det rätt skönt att sova hemma (Thea sover väldigt dåligt) men nu är det jättejobbigt att vara ifrån henne. Jag har knappt sovit inatt. Denna filmen från Wanås spelas upp en massa i mitt huvud tillsammans med en massa andra härliga minnen. Hon är så glad på filmen och säger OJ hela tiden :) Det var bara drygt två veckor sedan.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, juli 3rd, 2009 at 10:36 and is filed under Film, Leukemi, Thea. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>