juli 20th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090709_1.jpg
Bild tagen för nån vecka sen. Fjärrkontrollen till sängen är rolig att leka med :)

Idag har vi varit inne hela dagen, haft det mysigt och tittat på film. Det blir en del väntan ibland men för det mesta hinner vi hitta på saker mellan allt som händer. Idag väntade vi på att en kirurg skulle komma och kika på såren som blivit infekterade. Hon reagerade väldigt kraftigt sist de skulle läggas om (med all rätt för det är öppna sår med kompress och någon gele i :(, jag klarar inte av att titta) så det bestämdes att hon skulle sövas. Så det blev fasta i sex timmar och sen sövdes hon en liten stund nu på kvällen. Såren såg fina ut sa de, skönt. Det blev tom åtta timmars fasta för det blev uppskjutet lite, hon har ju bra aptit nu så hon var ju hungrig redan efter halva tiden. Men hon är så duktig och blir inte arg när hon ber om mat och man säger att hon måste vänta. Det gör ont i hjärtat för hon förstår inte varför.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, juli 20th, 2009 at 21:58 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>