juli 31st, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090731_1.jpg
Vi fick inte komma hem på permis :( Thea har fått nån trist bakterie i blodet (=blodförgiftning) så hon får intravenös antibiotika var 6:e timme. Bakterien kan ha smugit sig in i nån liten hudspricka eller så. Ofta är det kroppens egna bakterier som hon kommer att bli sjuk av, de man har på kroppen, i tarmen osv men nu kan inte hennes kropp ta hand om dom. På bilden käkar hon några kvällsköttbullar, mormor har gjort ett helt glasspaket med köttbullar till henne :p. Sängen är favoritplatsen när vi är på rummet, därifrån ser man tv:n bäst. Jag tyckte hon kunde sitta upp och äta iallafall men Thea hade en annan åsikt. Det var hon som vann denna gången.

Ha en skön helg! Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, juli 31st, 2009 at 22:15 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>