juli 25th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090725_1.jpg
Det känns som Thea har ätit precis hela dagen, hon är hungrig hela tiden. Det är bra, hon har att ta igen.

http://juliak.se/blog/upload/090725_2.jpg
Fortfarande pigg och glad, bara lite svag.

På måndag är det provtagning, omläggning av såret, träffa läkaren mm men sen får vi säkert åka hem igen om allt ser bra ut. Sen tillbaka på torsdag som är en stor dag (”dag 29″ ). Då ska nytt benmärgsprov tas och hade det inte sett bra ut på det förra så hade det fortfarande funnits chans att få bra resultat på detta. Eftersom man oroar sig för allt så oroar vi oss såklart att det inte ska se lika bra ut denna gången. Men läkaren säger att han skulle bli väldigt förvånad om det inte såg bra ut. Hon ska även få cellgift på torsdag, både intravenöst och i ryggmärgsvätskan. Men sen är första månaden och det första planeringspappret avklarat. Nästa månad är det tre perioder då vi behöver vara på sjukhuset 3-5 dagar per gång.

Julia har åkt till sin pappa idag, hon ska vara där i två veckor. Typiskt nu när Thea äntligen får vara hemma, men det var planerat sen innan.

http://juliak.se/blog/upload/Hope-smycke.jpg
Halsband som man kan köpa på Barncancerfondens hemsida. Jag och Julia har vars ett, de är jättefina och man stödjer Barncanderfonden samtidigt som man känner sig tjusig :)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, juli 25th, 2009 at 21:49 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>