juli 7th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090707_1.jpg
Thea leker med sitt Greta Gris hus. Humöret har varit sådär idag, många nej har det varit. Kan bli så av kortison säger dom men man kan ju vara sur över att behöva vara på sjukhus också, eller bara ha en dålig dag. Så det blev bara ett foto idag, på de andra är det antingen en sur min eller både en sur min och en hand framför kameran :)

Kramar från andra våningen på BUS i Lund

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, juli 7th, 2009 at 22:11 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>