juli 19th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090719_2.jpg
Igår lördag var Thea hängig, låg i sängen nästan hela dagen och åt knappt något. På eftermiddagen var hon väldigt vattnig i munnen och det kan betyda att hon mår illa. Så hon fick medicin mot det och då mådde hon lite bättre. Idag har hon varit piggare, Håkan har varit och hälsat på. Håkan har kommit flera gånger, Sofia har också varit med och vi har även haft besök av Samuel, en fd kollega till Adrian och mig som vi inte träffat på länge. Han kom förbi på sin lunchrast men tyvärr låg Thea på operation då så han fick inte träffa henne.

http://juliak.se/blog/upload/090719_1.jpg
Julia och jag gick på tivoli i Höganäs igår, hon åkte karusellen bakom henne två gånger, åt sockervadd och köpte lite lotter. Sen gick vi en promenad i hamnen. Idag har vi varit på ett par outlet-affärer, de förökar sig här i Höganäs. Den senaste är en sportoutlet, där fanns det mycket fint. Nu ska vi dricka kaffe sen ska jag köra tillbaka till sjukhuset. Julia, Amanda och mamma ska se Harry Potter på bio ikväll.

Hoppas er helg har varit bra! Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, juli 19th, 2009 at 13:55 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>