juli 17th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090716_1.jpg
Julia och mamma har varit på grottvandring på Kullaberg. Det ser lite svettigt ut :)

http://juliak.se/blog/upload/090716_2.jpg
Julia har fått en ny kompis i Höganäs och de har varit och badat varje dag. Imorgon åker jag till Höganäs en sväng, saknar Julia så.

Thea tappar inte speciellt mycket hår, några strån per timme gissar jag. Det är inte alla som tappar sitt hår och bara för att hon har börjat tappa lite nu så behöver det inte betyda att hon kommer att tappa allt. Det var skönt att höra.

Jag sov hemma inatt och med det underbara provresultatet vi fick igår så sov jag riktigt gott och länge. Nu ska jag nog våga köpa nya inneskor också, jag går runt här med ett stinkande par som jag köpte för att ha på BB när Thea föddes. Har haft dom i trädgården på somrarna sen dess. Har varit och tittat på nya men vågade inte köpa, då tänker jag att jag inte kommer att behöva dom så länge… Jag vet inte om det kallas att vara skrockfull men sådana tankar jag har hela tiden. Nu har jag bestämt mig för att köpa men frågan är vilken prisklass man vågar sig på, köper jag ett par riktigt billiga lite obekväma så kommer jag säkert att behöva dom länge, vi ska ju vara här från och till i 2,5 år förhoppningsvis. Sen kan jag ju köpa ett par dyra på Scholl när de 2,5 åren har gått så slipper hon återfall. Och självklart har jag alltid med mig paraply i väskan för då blir det ju sol. Funkar ganska många dagar.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, juli 17th, 2009 at 21:59 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>