juli 14th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090714_1.jpg
Hit går vi varje dag, till fiskdammen utanför Ronand McDonald Hus. Bäst är det när vi kommer ihåg att ta med bröd och mata dom med. Det finns guldfiskar och koikarpar. På Ronand McDonald Hus bor Johan och Jossi och de flesta av familjerna på vår avdelning. Det finns sex barncanceravdelningar i Sverige så Lund har upptagningsområde upp till Växjö och Kalmar. Helt fantastiskt att Ronald McDonald Hus finns för de som inte bor nära. Lägg gärna några kronor i bössan när ni är på McDonalds.

Igårkväll syresatte sig Thea dåligt så hon fick ha syrgas inatt :( Hon har varit hängig idag men ville gärna vara ute med vagnen. Hon säger fortfarande JAAAAA på sitt vanliga glada sätt när man kommer på något som hon vill göra, äta eller om man föreslår en bra film. På eftermiddagen slutade infarten (på handen) hon fick igår att fungera och det var svårt att hitta blodkärl men det gick bra när en narkosläkare kom och gjorde det. Det har inte kommit något svar på blododlingen som gjordes igår och det brukar betyda att det inte finns några stora mängder bakterier i blodet, ingen blodförgiftning alltså. Det finns fortfarande hopp om att sätta in en ny central infart på torsdag enligt läkaren. Så att hon kan få cellgift. Kanske blir det en CVK istället, en central ven kateter. Det är en slang som opereras in och den slangen sticker ut hela tiden, går inte att ta bort om man inte behöver den för tillfället. Isåfall blir det en Port-a-Cath igen senare.

http://juliak.se/blog/upload/090714_2.jpg
Julia har åkt till mormor igen. Fick ett MMS idag med denna bilden och det stod ”Jag kommer fortfarande igenom!” :) Det är ett riktigt bastant bord att lyfta bort den dagen hon fastnar..

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, juli 14th, 2009 at 21:22 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>